اعلام 63 رشته محل جدید در انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد/ ثبت نام تا 5 مرداد ادامه دارد PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 31 تیر 1398 ساعت 07:47

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، اطلاعیه ای درخصوص افزایش رشته محل های کارشناسی ارشد صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: پیرو وصول 63 رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد، اطلاعات این رشته محل ها به سامانه انتخاب رشته این مقطع اضافه شده و داوطلبان می توانند در صورت تمایل، رشته محل های مذکور را در انتخابهای خود منظور کنند

آن دسته از داوطلبانی که نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند، می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه انتخاب رشته به آدرس https://azmoon.org نسبت به ویرایش رشته محل های انتخابی اقدام کنند.

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 98 از چهارشنبه 26 تیرماه آغاز شده و تا روز شنبه 5 مردادماه ادامه خواهد داشت.

تاکنون بیش از 36 هزار نفر نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند.