مهلت ثبت‌نام بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد PDF چاپ نامه الکترونیک
يكشنبه 10 شهریور 1398 ساعت 09:19

مهلت ثبت نام پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بدینوسیله به اطلاع متقاضیان تحصیل در رشته های مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام تمامی مقاطع بر اساس سوابق تحصیلی تا روز چهارشنبه 20 شهریور تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org  ضمن دریافت دفترچه راهنما و کسب آگاهی های کامل در خصوص شرایط ثبت نام و انتخاب رشته، نسبت به خرید کارت اعتباری و ثبت نام خود اقدام کنند. شایان ذکر است نتایج این دوره ها، اواخر شهریور ماه اعلام خواهد شد.