برگزاري شب‌شعر قلم مقدس در دانشگاه آزاد اسلامي بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه 06 مهر 1398 ساعت 12:05

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد از برگزاري شب‌شعر قلم مقدس در دانشگاه آزاد اسلامي بجنورد خبر داد.

سید محمدحسن مرتضوی در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بجنورد درباره برگزاری شب‌شعر قلم مقدس اظهار کرد: به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس شب‌شعر قلم مقدس از سوی بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی-فرهنگی واحد بجنورد با مشارکت سایر دانشگاه‌های شهرستان، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بسیج دانشجویی، سازمان بسیج اساتید، سازمان بسیج هنرمندان و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد برگزار می‌شود.

مرتضوي خاطرنشان كرد: در این مراسم از استادان و کارمندان ایثارگر و همچنین فعالان عرصه جهادی تمامي دانشگاه‌های شهرستان نيز تجلیل خواهد شد.

وي افزود: شب‌شعر قلم مقدس با حضور خانواده‌های شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس و فعالان عرصه جهادی روز يكشنبه 7 مهر جاری ساعت 19 در تالار فرهيختگان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد برگزار می‌شود.

به گزارش آنا؛ شعرخوانی، پخش کلیپ، سرود، میان‌پرده تئاتر و تجلیل از ایثارگران از برنامه‌های شب‌شعر قلم مقدس است.