تعویق زمان ثبت نام دوره های پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 23 ارديبهشت 1399 ساعت 08:32

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان ثبت نام دوره های پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی به تعویق افتاد.

به اطلاع متقاضیان دوره های پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص تعویق زمان برگزاری آزمون سراسری سال 99 و مطابق اطلاعیه مورخ 99/1/18 آن سازمان، زمان ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی با توجه به تقویم آموزشی وزارت آموزش و پرورش و آزمون های سراسری متعاقباً اعلام خواهد شد.