دکتر كاظمي درگذشت کارمند دانشگاه آزاد اسلامی شيروان را تسلیت گفت PDF چاپ نامه الکترونیک
سه شنبه 06 مهر 1400 ساعت 06:49

دکتر كاظمي با صدور پیامی، درگذشت مرحوم حجت الاسلام قربان سيناييان رئيس اداره فرهنگ اسلامي دانشگاه آزاد اسلامی شيروان را تسلیت گفت.

در متن پيام آمده است:

عزیزان قدر یکدیگر بدانید            اجل سنگ است و آدم مثل شیشه

به نام خالق بی همتا که هستی ما از اوست.

خبر ضایعه دردناک در گذشت همکار عزیز جناب حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا سیناییان قلب همه ما را به درد آورد و آه و افسوسی بی امان بر روح و روان ما جاری گردانید و باری دیگر بی ارزش و فانی بودن این دنیا را به رخ ما کشاند.

بدین وسیله این مصیبت عظیم را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و علی الخصوص استان خراسان شمالی تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات برای آن مرحوم گرامی و شریف و صبر جزیل برای بازماندگان ایشان مسالت می نماییم .

دکتر غلام رضا کاظمی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی