عضويت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي در هيات امناي مركز پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر بجنورد PDF چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه 12 مهر 1400 ساعت 07:00

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي به عنوان عضو هيات امناي مركز پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر بجنورد منصوب شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بجنورد، غلامرضا كاظمي سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان شمالي و واحد بجنورد در حکمی از سوی رئيس شوراي اسلامي شهر بجنورد عضو هيات امناي مركز پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر بجنورد شد.

در بخشي از اين حكم آمده است: احتراما به استناد اساسنامه مركز  آموزش و پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر و نظر به تعهد و شايستگي و سوابق ارزنده علمي، آموزشي و تجربي جنابعالي در حوزه پژوهشي به موجب اين حكم به عضويت هيات امناي مركز پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر بجنورد منصوب مي شويد.

اميد است با ايتعانت از خداوند متعال و با استفاده از توان و تجربه خود در انجام امور محوله موفق و منصور باشيد. موفقيت و سربلندي جنابعالي را در انجام اين مهم از درگاه ايزد منان مسالت دارم.